Morpheus8

Morpheus 8 är en banbrytande och effektiv behandling för hudföryngring och slapp hud. Behandandlingen består av en kombination av mikronålar och radiofrekvens.

Vad är Morpheus8?
Morpheus8 är en fraktionerad hudbehandling som stimulerar kollagenproduktionen i de undre lagren av dermis. Genom att behandla de djupare hudlagren kan "byggstenarna" i vävnaden omorganiseras och stramas upp. 
I Morpheus8 används Radiofrekvens (rf) energi som genom mycket tunna nålar passerar hudytan ända ner till de djupare hudlagren. Radiofrekvens är en vetenskapligt beprövad metod för att bygga upp kollagen. Denna teknik gör Morpheus8 till en av de mest effektiva hudförstärkande behandlingarna på marknaden. 

Vilka områden kan behandlas?
Morpheus8 kan användas på alla områden som behöver en subdermal uppstramning och hudföryngring. De vanligaste behandligsområdena är ansikte, hals, dekolletage, runt ögonen, mage, lår och rumpa.

Hur många behandlingar behövs?
Oftast rekommenderas 3-4 behandlingar, men beroende på dina förutsättningar och önskemål kan de behövas fler eller färre. Behandlingarna görs med ca 4-8 veckors mellanrum.

Hur går en behandling till?
Innan första behandlingen har vi en konsultation för att se att du är rätt kandidat och att det inte finns några kontraindikationer.  Bedövningskräm används på de områden som ska behandlas. Efter bedövningen tar själva behandlingen ca 20-30 min och avslutas med en skyddande och läkande kräm. 

Finns det några biverkningar?
Det vanligaste biverkningarna är rodnad, mild brännande känsla, tillfälliga blåmärken och svullnad. De flesta milda biverkningarna lägger sig inom 1-3 dagar, i vissa sällsynta fall kan rodnad och svullnad finnas kvar i 7-14 dagar.